PROJECTS

Een perfect uiterlijk gekoppeld aan duurzaamheid, dat is waar we voor ons schilderwerk op inzetten. Vandaar dat we voor onze projecten op dit gebied altijd een uitgebreid voortraject doorlopen waarin we de wensen van de klant en de karakteristieken en omstandigheden van de bestaande ondergrond nauwkeurig in kaart brengen. Op basis daarvan kunnen we vervolgens heel precies bepalen welke producten en technieken het maximale resultaat zullen genereren, of het nu gaat om een strak geschilderd kozijn of een complexe.

Schilderwerk van binnen is misschien wel voor u niet zo belangrijk als buiten maar het is wel zo dat als binnenschilderwerk goed is dat de buitenschilderwerk veel langer mee gaat. Albertschilderwerken adviseerd daarom om uw binnenschilderwerk ook goed bij te houden.

Wandverf, glasvezel of behang in alle soorten, kleuren en vormen. Albert schilderwerken verzorgt dit graag voor uw huis of bedrijf.

Houtrot wordt veroorzaakt door schimmels of andere micro-organismen die het best gedijen in een vochtige omgeving. Het is dan ook vooral het aan ons blootgestelde buitenwerk, dat het meeste gevaar loopt.
Reparatie vergt grote nauwkerigheid en vakmanschap.

TOP